Hirdetés

Lehet, hogy megölte a Flickrt a Yahoo



|

A Flickr hatalmas lépéselőnyt adott a Google Fotóknak - fizetős lett a feltöltésre alkalmas eszköze.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy a Yahoo nem találja a keresett útját, és azt is, hogy hatalmas bajban van. Miközben a befektetők mérgesek és akár a cég közel egészétől is szabadulnának, addig a vezetés tűzoltásba kezdett. 

Hirdetés

Ez sok vitatott döntéssel jár, és ilyen az is, hogy a Flickr kevesebb mint egy évvel a funkció bemutatása után fizetőssé tette a fotók automatikus feltöltését a merevlemezről. 

A felhasználók ingyenes fiókkal már nem élhetnek a lehetőséggel, azért cserébe havi előfizetési díjat kell fizetni a Flickr Pro csomagban. A Flickr Uploadr eszköz csak így használható ezentúl. 

Ez jó eséllyel halálos ítélet a Yahoo szolgáltatása számára, amennyiben a Google Fotókra gondolunk. 

A Flickr tavaly májusban frissült nagyot, és épp az Uploadr volt az, amivel a szolgáltatás kiemelkedett a mezőnyből. Miközben úgy tűnt, hogy a Flickr magára talált és jó úton halad, addig most nagy visszalépés a Yahoo döntése. 

Aki nem szeretne évi 49,99 dollárt fizetni a Flickr Pro csomagért, az a fotófeltöltésre használt eszközt ingyen is megkapja a Google Fotókban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.