Hirdetés

Lemondott az e-mail szolgáltatásáról a Facebook



|

Senki sem használja, így a jövőben nem kíván foglalkozni vele a portál.

Hirdetés

A The Verge beszámolója alapján a nemrégiben 19 milliárd dollárért a WhatsAppot megvásárolt Facebook elkezdte értesíteni a felhasználóit, hogy rövid időn belül lekapcsolja a még 2010 végén elindított e-mail szolgáltatását. Ez minden bizonnyal keveseket érint érzékenyen, lévén pont a teljes érdektelenség miatt kapott kaszát a termék.
 

Hirdetés


A közöny nem meglepő, hiszen a Facebook levelező szolgáltatása a legalapvetőbb e-mailes funkcionalitásokat is nélkülözte, például nem lehetett tárgyat megadni a levelekben, de éppen „másolat” mezővel sem rendelkezett a webes felülete. Ezen felül különösebben reklámozva sem lett a lehetőség, a felhasználók jelentős része legfeljebb hírből hallott róla, aztán pedig gyorsan el is felejtette.


A kellemetlenségeket elkerülendő Mark Zuckerberg cége az e-mail szolgáltatás lekapcsolása után a felhasználók elsődleges e-mail címére fogja továbbítani a @facebook.com címükre esetlegesen bepottyanó leveleket.


(Fotó: SEO)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.