Hirdetés

Leszámolna a Facebook az unalmas szülinapi köszöntésekkel



|

A Birthday Cam funkcióval inkább videós köszöntéseket szorgalmaz a Facebook.

Hirdetés

Meglehetősen unalmas dologgá vált a szülinapok ünneplése és köszöntése a Facebookon, hiszen ilyenkor egy-egy ember oldala tele van a "Boldog születésnapot!" jellegű rövid és szinte teljesen egyforma bejegyzésekkel. 

Hirdetés

A Facebook azt szeretné elérni, ha az emberek inkább személyre szabott üdvözleteket vennének fel. Ezt segíti az iOS-en elstartolt Birthday Cam funkció

Ennek segítségével maximum 15 másodperces videoüzenetet lehet felvenni valakinek, majd különleges keretbe tenni és megosztani az ismerős üzenőfalán. 

A videós üzenet azért jó, mert ha ugyanúgy 100 "boldog szülinapot" hangzik el, akkor is sokkal egyedibb és érdekesebb, mint a begépelt üzenetek. 

Szerintetek sikerül új életet lehelni a facebookos köszöntésekbe? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.