Hirdetés

Magazinszerű hírolvasóval újíthat a Facebook



|

Webes felületen is használható lehet az elsősorban mobilokra szánt Paper.

Hirdetés

A Google Reader halálának bejelentése után érkezett egy pletyka, miszerint a Facebook hírolvasó alkalmazáson dolgozik, azonban egészen eddig semmit sem hallottunk a projektről, így az értesülés kacsaként lett elkönyvelve. Úgy tűnik talán mégsem teljesen ez a helyzet, ugyanis a re/code információ szerint még januárban elindulhat a közösségi portál Paper nevű szolgáltatása.

Hirdetés


A Facebooktól állítólag nagyrészt független szolgáltatás nem klasszikus hírolvasónak ígérkezik, hanem a Flipboard közvetlen riválisának: a Paper maga próbálhatja összeszedni az ismerősök hírértékű megosztásait és releváns cikkeket a felhasználói számára, noha természetesen lehetőséget adhat majd a tartalmak és források testre szabására. A forrás szerint a magazinszerű tálalást használó Paper elsősorban mobilokra lett tervezve, ám elvileg webes felületről is használható lesz.


Az új termék elsőre furcsának tűnhet Mark Zuckerberg cégétől, azonban az alapító nem titkolt célja a Facebook értékes tartalommal történő feltöltése, éppen ezért a programozók egy ideje már próbálják visszaszorítani a felhasználók hírfalait elborító, nulla befektetéssel értékes megosztásokra vadászó információforrásokat. Egyelőre nem világos, hogy a Paper pontosan miként illeszkedhet a vállalat hosszú távú terveibe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.