Hirdetés

Már az NFL-ben is Surface Pro-t használnak



|

A Microsoft 400 millió dolláros szerződést kötött a ligával.

Hirdetés

Új felszerelést kapnak az NFL játékosai, de most nem a megszokott cipő vagy szuszpenzor vonalon mozog a beruházás. A Microsoft szeretné tovább népszerűsíteni a Surface Pro-t, ezért szerződést kötöttek az NFL-lel.

Hirdetés

A megállapodás értelmében minden csapat 25 Surface Pro 2-t kap a meccsekre, amelyek természetesen nem az unalmas perceket hivatottak kitölteni, hanem megkönnyítik a játékosok dolgát. Az átalakított eszközök sokkal strapabíróbbak, extrém körülmények között, esőben, hóban vagy az átlagosnál jóval magasabb hőmérsékletben is használhatóak.

A tabletek segítségével az edzők és játékosok azonnal kielemezhetik a helyzeteket, visszajátszhatják a támadásokat, sőt, akár rajzolhatnak is a kimerevített képekre, így a kritikus szituációkra azonnal fény derül. Az 5 éves partnerprogram 400 millió dollárjába kerül a Microsoftnak, akik valószínűleg azért döntöttek a Surface Pro 3 helyett az előző szériás Surface Pro 2 mellett, mert azok átalakítása hosszú tervezés eredménye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.