Hirdetés

Már GIF-ekkel is lehet Tinderezni



|

Ha valaki nem tudja, hogy mit mondjon, akkor küldhet egy mozgóképet.

Hirdetés

A Tinder úgy döntött, hogy ideje az internet egyik legkedveltebb elemével újítania: a GIF képekkel. 

Hirdetés

A Giphyvel való együttműködésnek hála immáron lehetősége van minden felhasználónak arra, hogy mozgóképeket küldjön annak, akivel éppen ismerkedik. Ezen felül lájkolni is lehet egy üzenetet. 

Akad más változtatás is. Az emojik mostantól nagyobbak, ha egy üzenetbe rakjuk őket, illetve megnőttek a profilképek is. 

Ez utóbbiakat egyébként közvetlenül a készülékről is be lehet már állítani, így többé nem kell a Facebookra feltölteni egy fotót, majd onnan beállítani az alkalmazásban. 

Az app az iPhone 6S-nél már a 3D Touch funkciót is támogatja, előnézettel a linkekhez. 

Sajnos a frissítés egyelőre kizárólag iOS-re érkezett meg - de jó hír, hogy egy nemrég készült kutatás kiderítette, a tinderezéshez az ideális időpont 21 óra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.