Hirdetés

Már legózni is lehet a böngészőben



|

Firefoxban is működik a Google Chrome-hoz készült demó.

Hirdetés

Kedd délután a Google váratlanul bejelentette, hogy a LEGO Group közreműködésével bárki számára elérhetővé vált az eredetileg az ausztrál kirendeltségének hobbiprojektként indult online „legózdája”. A Build with Chrome weboldal már a nevéből sejthetően is a keresőcég böngészőjének demózására lett kitalálva, azonban teljesen szabványos webes technológiákkal készült, Firefox 26-ban biztosan működőképes.

Hirdetés


A Build with Chrome érdekességét a Google+ közösségi komponense adja: bejelentkezve a felhasználók megoszthatják a köreikkel az építményeiket, továbbá megtekinthetik az ismerősök alkotásait. Mondhatni eladási pont, hogy a Google Térképek integrálásával a Föld lényegében egy nagy LEGO alaplapként érhető el a szolgáltatásban, így a megalomániások is kiélhetik magukat.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.