Hirdetés

Már megint átalakul a YouTube



|

Még inkább Google+ jellegűvé fog válni a szolgáltatás megjelenése.

Hirdetés

A Youtube tartalomkészítőknek szánt blogjában a Google tegnap közhírré tétette, hogy az elkövetkező napokban kisebb változtatások kerülnek bevezetésre a szolgáltatás felületén, ennél konkrétabban egyrészt a csatornák tetejére borítókép fog kerülni, másrészt pedig lehetőség lesz kiemelt helyen láthatóvá tenni egy ízelítő videót a tartalomról.


Ezzel a lépéssel a keresőcég folytatja a Google+ szolgáltatás megjelenésének átvitelét a Youtube-ra, továbbá megpróbál lehetőséget adni a tartalomkészítők számára egy gyors bemutatkozásra, hogy azok több feliratkozóra tehessenek szert. A hírek szerint a változtatás bevezetése után csökkenni fog a csatornák testre szabhatóságának mértéke, ám ez valószínűleg kevesek számára jelent majd komoly bosszúságot.


Végül megemlítendő, hogy múlt heti pletykák alapján a tavasz folyamán megérkezhetnek az első fizetős csatornák a Youtube-ra, a trailerek kitételének lehetősége az előfizetéses rendszerben működni vágyók számára lehet különösen fontos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.