Hirdetés

Már önmegsemmisülő kapcsolatokkal is ismerkedhetsz



|

72 óra után maguktól megszűnnek a kapcsolatok a Buzz új appjában.

Hirdetés

Aki manapság az ismerkedést egy online csevegőappon keresztül folytatná, annak rengeteg lehetősége van. Népszerű választás például a Viber, a Kik vagy a Whatsapp, de a listát nagyon sokáig lehet írni.

Hirdetés

Ezekben viszont közös, hogy kell hozzájuk egy telefonszám vagy e-mail-cím, és sokszor bármikor ránk írhatnak később is. 

A Buzz nevű app más megközelítést alkalmaz, és nagyon koncentrál a védelmünkre. Nem önmegsemmisülő üzenetek küldését teszi lehetővé, hanem egyenesen önmegsemmisülő kapcsolatokkal dolgozik. 

A Buzzon keresztül létrehozott kapcsolatok 72 óra után automatikusan lejárnak, kivéve, ha mindkét fél kölcsönösen folytatni akarja a beszélgetést. 

Ez ismerkedéshez valóban ideális, már csak azért is, mert elég egy fotót, egy nevet és a nemet megadni a regisztrációnál. Ezután átmeneti, egyedi azonosítót ad a rendszer. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.