Hirdetés

Mától magyarul is elérhető a Pinterest



|

A képgyűjtögető weboldala mellett az iOS- és Android-appokat is magyarították.

Hirdetés

A Pinterest csütörtökön jelentette be, hogy elkészült a népszerű képgyűjtő szolgáltatás magyar nyelvű változata. A felhasználók ezentúl a weboldal mellett a vállalat saját iOS- és Android-alkalmazásait is elérhetik magyarul. „Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a magyar nyelvű felhasználóink számára immár az anyanyelvükön is hozzáférhető az oldalunk” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Matt Crystal, a Pinterest nemzetközi kapcsolatokért felelős vezetője.

Hirdetés

Az elmúlt évben a cég szakemberei több mint húsz nyelvre fordították le a szolgáltatást. A Pinterest vezetőinek legfontosabb célja, hogy világszerte új felhasználókat toborozzanak: „Minden egyes új felhasználóval tovább bővülnek az elérhető érdeklődési körök és témák, így egyre jobb lesz maga a szolgáltatás is” – hangsúlyozta Crystal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.