Hirdetés

Megállíthatatlan az Instagram



|

A népszerű szolgáltatásnak már havi több mint 100 millió aktív felhasználója van.

Hirdetés

A Facebook tulajdonában lévő Instagram népszerűsége úgy tűnik nem csökken, sőt, pont, hogy egyre többen töltik az idejüket a szolgáltatással. A hálózatot immáron havonta több mint 100 millió aktív felhasználó látogatja és használja. Kevin Systrom, az Instagram társalapítója arról beszélt, hogy ennek eredményeként a világ sokkal inkább az online lét felé tolódik, és azt a fotók által értjük meg.

Az új rekord mindössze egy hónappal azután érkezett, hogy a szolgáltatás bejelentette, elérték a havi 90 milliós aktív felhasználói tábort. Korábban az Instagram a regisztrált felhasználók számát tartotta nyilván, azonban ez sokkal pontatlanabb mód volt arra, hogy megbecsüljék, mégis hányan használják a szolgáltatást.

Azzal, hogy egy hónap alatt 10 millió új felhasználót csábított el az Instagram, megállíthatatlannak tűnik, főleg annak tükrében, hogy az erősen vitatott adatvédelmi bakijaik és a Twitterrel való kardoskodásuk elviekben nem segített a népszerűségükön. Most naponta 40 millió fotót töltenek fel az Instagramra, másodpercenként 8500 kedvelés és 1000 komment érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.