Hirdetés

Megbízható ismerősökkel újít a Facebook



|

Újabb módon válik visszaszerezhetővé a fiókunk feletti irányítás.

Hirdetés

A különféle szolgáltatásokban használt jelszavaink elvesztése rendkívül kellemetlen, ám a legtöbb weboldalon a biztonsági szempontból megbízhatatlan kérdezz-felelek rendszer mellett jelszóváltoztató e-mailt is lehet kérni, így meglehetősen ritka a fiókok végleges elvesztése.


Ettől függetlenül előfordulhat, hogy például a regisztrációkor megadott postafiókot sem sikerül elérni, ilyenkor általában nincs mit tenni. A Facebook ezen problémára válaszul tegnap bejelentette a Trusted Contacts (Megbízható ismerősök) funkcionalitást, így 3 ismerős segítségével még ilyen esetben is visszaszerezhető a fiók.


A globálisan az elkövetkező hetekben a Biztonsági központban aktiválódó funkcionalitással 3-5 ismerősünk megbízhatónak jelölhető, a fiók feletti uralom elvesztésekor kérhető tőlük, hogy egyéni biztonsági kódokat igényeljenek számunkra. Ezekből a karaktersorozatokból összesen hármat kell megadni a bejelentkező oldalon, mire a Facebook lehetővé teszi a profilba való belépést, új jelszó beállítását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.