Hirdetés

Megint változik, hogy mit látsz a Facebookon



|

A Facebook hírfolyama mögött lévő algoritmus ismét frissül.

Hirdetés

A Facebook ismét módosítja azt az algoritmust, ami a hírfolyamban megjelenő bejegyzések kiválasztásáért felel. Változik, hogy mi jelenik majd meg előttünk. 

Hirdetés

A mostani frissítést nagyban befolyásolták a felhasználói visszajelzések és felmérések. 

A Facebook már rég kíváncsi volt, ki mit szól a hírfolyamán megjelenő sztorikhoz. A visszajelzéseket figyelembe véve most még pontosabb bejegyzéseket igyekeznek megjeleníteni: olyanokat, amiknél valószínű, hogy hozzászólunk, lájkolunk, megosztunk. 

Azokat a bejegyzéseket sorolják mostantól előre, amelyeknél a legvalószínűbb a felhasználók kommunikációja, és amelyeket szívesen is látnának az első bejegyzések között. 

Bár ez apró változtatásnak tűnik, valójában az egyes oldalakra nagy hatással lesz, sokan visszaesést tapasztalhatnak a hozzájuk érkező forgalomban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.