Hirdetés

Megjelent a valaha volt legértékesebb PC World



|

A szeptemberi lapszámunk lemezmellékletén összesen hat ajándék programot helyeztünk el több mint 40 ezer forint értékben. Soha nem ért még ennyit egyetlen PC World magazin!

Hirdetés

Vége a nyárnak, emlékeink memóriakártyákon pihennek, kissé elfeledve és arra várva, hogy feldolgozzuk azokat. A szeptemberi lapszámunkban éppen ezért kiemelten foglalkozunk a fotófeldolgozással, nem csak ötleteket adva az utómunkálatokhoz és az előhíváshoz, hanem megmutatjuk azt is, hogy például miként tudjuk eltávolítani a fotóinkról az oda nem illő részeket.A konkrét tanácsokat egy méretes fotós szoftvergyűjtemény egészíti ki, amelyben a Lightroom, a DxO Optics Pro és a Rawtherapee mellett négy fizetős alkalmazás is helyet kapott: az egyklikkes optimalizálásra kihegyezett Ashampoo Photo Optimizer 4, a konvertálásban segédkező Photo Converter 2, a minden az egyben megoldást kínáló Photo Commander 10, illetve a diavetítés-készítő Slideshow Studio 10.

 

 

Ám itt még nem áll meg a teljes verziók sora, hiszen a lemezmellékletünkre felkerült az Ashampoo merevlemez felügyelője, a HDD Control 2, valamint az egyszerű weblapépítést kínáló WebSite X5 Home 10. Mindemellett rendszeres olvasóink továbbra is ingyenesen használhatják a G Data, az Agnitum és például az ESET PC-s vírusvédelmét, valamint a NOD32 gyártójának az androidos biztonsági szoftverét.

 


Természetesen nem csak az ajándék szoftverek, hanem a tartalom miatt is érdemes megvásárolni a PC World friss lapszámát. Magazinunkban ugyanis megkerestük a legjobb itthon kapható 100 ezer forint alatt NAS-okat, illetve az okostévésítő eszközöket, amelyekkel egy "buta" tévét egyszerűen modernizálhatunk. Tippjeink között pedig megmutatjuk például a Windows kékhalál csodáját; azt, hogy miként szilárdíthatjuk meg számítógépünk védelmét; hogy Windows 8 mellett hogyan gondoskodhatunk a biztonsági mentésekről, illetve a használt hardverek okos eladásához is segítő kezet nyújtunk.

 

Hirdetés

 

További témáink részletesebben:

36 tipp az üzemidő növelésére

Legyen bár Android-, iOS- vagy Windows-alapú készülékünk, a gyorsan merülő akkumulátor problémát jelent. Megmutatjuk, hogyan duplázható meg az aksi üzemideje.

Fotóink utóélete

A digitális fényképészet miatt hajlamosak vagyunk kevésbé megbecsülni fotóinkat, pedig életünk fontos pillanatait rögzítik. Vegyük elő újra azokat, hogy még jobb formában maradjanak fent az utókornak.

Okos-NAS nagyteszt

Elég egy középkategóriás NAS ahhoz, hogy rengeteg internetes szolgáltatást magunk valósítsunk meg. Sorra vettük a legjobb itthon kapható modelleket.

Windows 8.1 – Restart

Mit adott nekünk a Windows 8? Modern alkalmazásokat, ARM-kompatibilitást, egyklikkes visszaállítást és persze csempéket. Ez nem is vita tárgya, de eltekintve az előbbiektől, az Asztal háttérbe szorult, így az új rendszer sokak tyúkszemére lépett. Itt az idő, hogy visszaállítsuk a desktop elsőségét.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.