Hirdetés

Megjöttek a Facebook Star Wars-matricái



|

Ingyenesen letölthető az új matricakollekció.

Hirdetés

Mostantól bárkivel ott lehet az erő a Facebookon is. A közösségi oldalon immáron elérhető egy új matricakollekció, amelyet a hivatalos Star Wars-oldal mutatott be. 

Hirdetés

A csomagban új és régi karakterek is helyet kaptak, a legjobb persze az, hogy az egészet ingyenesen lehet beszerezni. 

A kollekcióban mindenki megtalálható, akire számítanánk. Han Solo, Luke Skywalker és Leia hercegnő mellett ott van Darth Vader, R2D2 és C-3PO is, többek között. 

Kár lenne messzemenő elemzéseket futtatni az új csomagon, már csak azért is, mert az új Star Wars film hatására valószínűleg elképesztő mértékben népszerűek lesznek ezek a matricák. 

A felhasználók nem késlekedtek megköszönni: az egyikük Leia hercegnő szeretlekes matricáját küldte el hozzászólásként, amire az oldal Han Solo kapcsolódó matricájával válaszolt. Letöltés itt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.