Hirdetés

Megkezdte a tavaszi tisztogatást a Facebook



|

Az akció elsődleges célja a spam tartalmak háttérbe szorítása.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt a Facebook bejelentette, hogy szeretné jelentősen visszaszorítani a felhasználók hírfolyamában megjelenő megtévesztő és spam tartalmakat, ezáltal pedig a valóban releváns és érdekes tartalmak előtérbe tolásával növelni a felhasználói élményt.

Hirdetés

Most csütörtökön végre megkezdte a tavaszi nagytakarítást a vállalat, amelynek köszönhetően sokaknál már mostanra érezhetően csökkenhetett a falon a „kedveld az oldalt, hogy lásd a tartalmat” típusú webhelyek száma. Hazánkban is döbbenetes mennyiségű efféle portál található, amelyek bulvár tartalmakkal és kötelező facebookos megosztásokkal próbálnak minél több látogatót vonzani és reklámbevételre szert tenni.

A témánál tartva megemlítendő, hogy a nem kívánatos portálok egyénileg is letilthatóak a Facebook hírfolyamában, ehhez a tartalom előnézetét megjelenítő doboz jobb felső sarkában lévő nyílra kell kattintani, majd a megjelent menüben értelemszerűen ki kell választani a szükséges tiltási vagy elrejtési opciót.

(Forrás: ReadWrite, Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.