Hirdetés

Megőrülünk az instagramos videókért



|

24 óra alatt több mint 5 millió videót töltöttek fel az Instagramra.

Hirdetés

Az Instagram videomegosztó funkciója igen hamar az egekbe emelkedett, ugyanis a szolgáltatás első 24 órája alatt több mint 5 millió videót töltöttek fel a felhasználók az oldalra. A múlt csütörtökön elstartolt újdonság keretében 15 másodperces videókat tudunk közzétenni, amelyeket 13 egyedi filterrel láthatunk el, illetve képstabilizálóval is feljavíthatjuk. 

A szolgáltatást egyébként számos híresség nagyon gyorsan kipróbálta, és azóta is igyekeznek ilyen formában elérni a rajongóikat. Kobe Bryant mellett ismerős lehet még biztos a neve Tony Hawknak, Snoop Doggnak, Madonnának és Jamie Olivernek is. A cégek közül beszállt a Cisco, az eBay és a GE is, így könnyű volt elérni azt, hogy percenként már több mint 40 órányi anyag kerüljön fel az Instagramra. 

Ahogyan megérkezett az iOS-re és az Androidra szánt app frissítése, az első 8 órában több mint 1 évnyi videót töltöttek fel a két platformról az emberek. Az app szénája eddig sem állt rosszul, hiszen a havi 130 millió aktív felhasználó naponta körülbelül 1 milliárd fotót lájkolt. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.