Hirdetés

Megszállták Hawaii-t a szelfiőrültek



|

Bárhová is megy valaki Hawaii-n, minden tele van szelfiző emberekkel.

Hirdetés

A világban egyre több a szelfi és a szelfiőrült ember, a trend viszont a szokásosnál is jellemzőbb Hawaii környékére. A jelentések szerint bárhova is megy az ember, szelfiző tömegeket talál. 

Hirdetés

A függőség annyira komoly, hogy a régióban a szelfibot volt a legkeresettebb kifejezés a Google-ön, bizonyos helyeket pedig már fel kellett címkézni, mint "szelfipontokat". 

A dolog hátránya, hogy mindenki a telefonjával mászkál, sokat pedig el is hagynak. Nem ez persze a legrosszabb: a telefonok miatt figyelmetlen emberek gyakran egymásnak mennek, néhányan pedig meghalnak, mert túlzásba viszik az extrém szelfizést. 

A Mirrorban megemlítettek egy brit szelfifüggőt, aki 10 órán át próbálta a tökéletes szelfit elkészíteni, majd a sikertelenség miatt öngyilkos akart lenni. Danny Bowman elvesztette a barátjait, az egészségét és majdnem az életét is. 

A szakértők szerint az enyhébb esetekben is súlyos függőségekről lehet beszélni - a szelfifüggőség ma már elismert orvosi problémának számít, amely kapcsán az öngyilkosság is gyakran merül fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.