Hirdetés

Megújul a YouTube kommentfelülete



|

A következő hónapokban több újítás is vár a videomegosztóra.

Hirdetés

Az internetes oldalak kommentrészlegeit értékelve a YouTube nem szerepel túl előkelő helyen. Mi több, nagyon sok az ízléstelenséggel megtöltött kommentfal. A Google tisztában van a nem túl fényes helyzettel, amelynek megoldásán állítólag már dolgozik is.

 

A vállalat egyik legutóbbi konferenciáján a YouTube ügyvezetője, Dror Shimshowitz megjegyezte, hogy a cég a kommentfelület javításán dolgozik. A részletekről egyelőre nem kívánt nyilatkozni, annyit azonban elárult, hogy mindez csak egy a sok változás közül, ami a videomegosztóra a következő hónapokban vár.

 

Az egyik lehetséges megoldás az lehet, ha a felhasználók valódi személyét helyezik előtérbe, ahogyan ez a Facebook esetében van. Korábban már tett ebbe az irányba lépéseket a YouTube, ugyanis lehetőség van/lesz az oldalon a Google+-os profil, valamint a valódi, teljes nevünk használatára is. Így nem csak könnyebb az embereknek megtalálniuk egymást, de a régi, kinőtt felhasználónevek ("cukicica92") is lecserélhetőek. A végleges váltás előtt természetesen átnézhetjük a korábbi tevékenységeink listáját, hogy biztosan vállaljuk-e a valódi kilétünket. Az új opció elsőként Amerikában lesz éles.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.