Hirdetés

Mentés funkció érkezik a Facebookra



|

Ha nincs időnk mindent elolvasni, a Facebook új funkciója lehet a megmentőnk.

Hirdetés

A Facebook mindig is igyekezett időről-időre apróbb funkciókkal újítani, hogy tartsa a lépést az igényekkel. Most elérkezettnek látták az időt egy Mentés gomb bevezetésére, mivel nyilvánvaló, hogy idő hiányában egyszerűen nem tudunk mindent bejegyzést átolvasni, amit az ismerőseink közzétesznek a közösségi oldalon

Hirdetés

A jövőben tehát ha érdekesnek találunk egy-egy megosztott cikket, filmek, tévéműsort vagy zenét, amit valaki megosztott, egyszerűen elmenthetjük azt egy listába, ha éppen akkor nincsen időnk megnézni. A funkció a webes felület mellett okostelefonon és tableten is működik, iOS és Android platformon egyaránt. 

A Facebook új funkciója egyébként részben riválisa lett az olyan szolgáltatásoknak, mint az Instapaper vagy a Pocket. Nem szabad persze elfelejteni, hogy az érdekes dolgok későbbi olvasása érdekében az összegyűjtésre szakosodott szolgáltatásokkal szemben a Facebook mentése csak internettel működik. Az újítás az ígéretek szerint a következő napokban válik mindenhol elérhetővé. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.