Hirdetés

Mobil dömping a novemberi PC Worldben



|

A legkiválóbb középkategóriás okostelefonok és táblagépek, új generációs noteszgépek, valamint a 100 legjobb mobil app egyetlen kiadványban, amelyhez a Windows Phone különszámunkat is ajándékba adjuk.

Hirdetés

Mérget mernénk venni rá, hogy az idei karácsonyi bevásárlási szezon sztárjai ismét az okoskészülékek lesznek. Vélhetően sokan lepik majd meg szeretteiket (vagy akár saját magukat) egy mobillal, vagy táblagéppel, ezért a novemberi lapszámunkban egy helyre gyűjtöttük a megfizethető, 80 ezer forint alatt beszerezhető okostelefonokat és 50 ezer forintnál olcsóbb táblagépeket, hogy megkeressük a legjobb vételeket. Ám nem csak a középmezőnyt vizsgáltuk át tüzetesen, hanem két top készüléket - Nokia Lumia 1020 és iPhone 5S - is bedobtunk a mélyvízbe.

 

 

Mivel nem hiszünk abban, hogy a PC piac kihalásra lenne ítélve, ezért a noteszgépek új generációjának, a hibrid számítógépeknek itthon megvásárolható tagjait is vendégül láttuk a tesztlaborban. Ezen felül kipróbáltuk a Windows 8 első fő frissítését, a 8.1-et is, valamint a Mozilla új mobil operációs rendszerét, a Firefox OS-t.

Megmutatjuk azt is, hogy szerintünk mely 100 mobil applikációval érdemes a telefonokat tovább okosítani, valamint hogy miként tehetünk szert szinte feltörhetetlen jelszóra, és mikénr juthatunk plusz helyhez mobileszközeinken.

 

 

A magazin mellé az Ashampoo professzionális képernyőlopóján felül a több mint 110 oldalas Windows Phone Superguide különszámunkat is ajándékba adjuk kereshető formátumban, így összességében novemberben több mint 200 oldalnyi olvasnivalót kínálunk változatlan áron.

További témáink részletesebben:

A száz legjobb mobilapplikáció

A 100 legjobb weboldal után szerkesztőink a kedvenc okostelefonos programokat szedték össze egy nem is olyan kis csokorba.

Feltörhetetlen jelszó

Félsz, hogy illetéktelenek megfejtik a kulcsaidat? A PC World segít, hogy ilyen irányú félelmeidet mindörökre elfelejtsd.

A valós és digitális világ határán

Offline világunkban egyre több digitális tartalom igyekszik befurakodni, a kiterjesztett valóság alkalmazásával a bitek testet öltenek.

Szoftveres révészek

Míg a Windows beépített programeltávolítója ritkán végez alapos munkát, célszoftverekkel minden apró nyomot eltüntethetünk.

 

Hirdetés

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.