Hirdetés

Mondja el a véleményét - nyereményekért!



|

Hardver- vagy szoftvertesztektől olvasna szívesebben a PC World hasábjain? Netán a Mac-témák érdeklik? Véleménye most értékes ajándékot érhet.

Hirdetés

A PC World magazinnál folyamatosan keressük annak a módját, hogy miként tudnánk jobbá tenni a lapot. Ennek érdekében a Facebook oldalunkon egy szavazást indítottunk, amelynél azon kérdést tettük fel, hogy olvasóink, követőink milyen témákról olvasnának szívesen a lapunkban. A kérdés azért is érdekes, mert az informatikai fejlődés miatt már nem biztos, hogy érdemes a klasszikus PC-s hardver és szoftver felosztásban gondolkodni, ugyanis a számítástechnika immár az élet minden területére beszivárgott. Tetten érhető az okostévékben, a fejlett háztartási eszközökben, s ha ezt még távolinak gondoljuk is, az okostelefonok és a táblagépek térnyerését nem kérdőjelezhetjük meg. Ezen okból talán érdemes fellazítani a korábbi hardver és szoftver felosztást, új kategóriákat bevezetve, a modern világhoz igazítva azokat. Ön mit gondol erről? Okostelefonokról és táblákról, Mac-témákról, netán szoftveres tippekről olvasna szívesen magazinunkban? Véleményét lentebb hozzászólás formájában várjuk, a kedvenc témákról pedig a PC World Facebook oldalán tud szavazni.

 

 



Megéri egyébként voksolni, mivel a szavazók között hétfőn egy 50 dollár értékű vReveal 3 Premium kulcsot sorsolunk ki, egy másik szerencsés pedig egy 40 euró értékű Total War: Shogun 2 licenckulccsal lehet gazdagabb.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.