Hirdetés

Mostantól ez lesz a kedvenc meméd



|

Ez a bagoly nem olyan nyugodt, cserébe nagyon népszerű.

Hirdetés

Az idők során a legtöbben hozzászoknak a netes poénokhoz, GIF-ekhez, memékhez és egyéb őrültségekhez. A küszöb tompul, és nem biztos, hogy egy ugyanolyan tartalom legközelebb röhögést vált ki. 

Hirdetés

Nem lehetetlen azonban időnként olyan őrültre bukkanni, amitől újra az asztalt csapkodjuk. Egy bagoly például egy rövid videóban meglepő fordulatot tesz. 

Egy YouTube-felhasználó egy ausztrál talkshowból szedte ki ezt a részletet, ami elképesztően népszerű lett rövid idő alatt a Redditen és sok más blogon, mint például a Laughing Squiden. 

A videón szereplő bagoly egyébként minden bizonnyal egy barna héjabagoly (Ninox scutulata). A fent látható videóban természetesen már csak a lényeg van benne - innentől kezdve pedig jöhet a memeáradat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.