Hirdetés

Nagyon megy a Ustream szekere



|

Már közel 2 milliárd órát töltöttek közvetítések követésével a felhasználók.

Hirdetés

Tegnap délután a részben magyar alapítású, nagyrészt Budapesten fejlesztett Ustream vezérigazgatója a vállalat blogjában a széles publikum elé tárt néhány érdekes adatot a szolgáltatással kapcsolatban, amelyek alapján nagyon megy a cég szekere.


Brad Hunstable tájékoztatása alapján az 1 évvel ezelőtti állapothoz képest a felhasználók száma 48 százalékot emelkedve elérte a 24 milliót. Az idei év első felében 600 százalékkal nőtt a Pro Broadcasting szolgáltatásra előfizetők száma, a kérdéses időszakban 7,2 millió élő közvetítést szerveztek az ügyfelek. A cég szerint az utóbbi 6 évben a nézők közel 2 milliárd órát töltöttek a Ustream előtt.


Végül érdekes, hogy január elseje óta 1 milliónál is több vallásos témájú közvetítést tartottak a Ustreamen: a leginkább hi-tech közösség 69 százalékos részesedéssel a keresztény volt, a második helyre bejött hinduk a streamek csupán 3 százalékáért feleltek, a buddhisták és zsidók pedig 1-1 százalékot hasítottak ki a tortából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.