Hirdetés

Nagyon sokat Facebookozol



|

Talán csak egy nyaralás tudja mérsékelni a Facebookon töltött időt.

Hirdetés

Sok éve van már az emberek életében a Facebook jelen, és úgy tűnik, hogy a mai napig egyre csak növekszik a rajta eltöltött időnk mennyisége. 

Hirdetés

A JP Morgan legutóbbi elemzése a Comscore amerikai adatait vizsgálta, és arra jutott, hogy egy átlagos felhasználó havonta több mint 27 órát, pontosan 1629 percet tölt el a Facebookon és a Facebook Messengeren. 

Ebből az időből nagyon sokat, 21,5 órát (1299 percet) okostelefonon érik el az emberek a közösségi oldalt és a mobilos üzenetküldőjét. 

Furcsa módon a szám hiába hatalmas, júliushoz képest egy halvány csökkenést mutat. Persze nem a Facebook népszerűségével van a baj, feltehetően csak kevesebbet telefonozott, aki nyaralni volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.