Hirdetés

Nem fizet a tévé a blogger videója után



|

Egy blogger a saját videóját látta viszont a helyi hírekben, ezért kiszámlázta azt a tévéseknek, de ők nem nagyon akarnak fizetni.

Hirdetés

Michael McKisson a YouTubera szokta feltölteni azokat a videókat, melyeket saját blogján, a Tucson Velon használ. Éppen ezért lepődött meg, amikor bekapcsolta a tévét, és a helyi tévétársaság híradójában a saját klipjét látta viszont. Mivel sem az engedélyét nem kérték a felhasználásra, sem a forrást nem tüntették fel az adásban, ezért úgy gondolta, joggal számlázhatja ki a videó használatát a társaság felé.

"Küldtem egy e-mailt a híradó igazgatójának, amiben csatoltam egy számlát is, háromszáz dollárról. Gondoltam, tisztességes ár, hiszen három órát dolgoztam a forgatással és a vágással, így óránként 100 dolláros tétel jön ki." A címzett a válaszlevélben azt ígérte, McKissonnak, hogy foglalkozik a dologgal, de azóta sem kapott választ, így feltételezhető, hogy a tévések nem nagyon kívánnak fizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.