Hirdetés

Nem könnyű az interneten híresnek lenni



|

Senki sem nézi Matthew McConaughey hitelesített YouTube-csatornáját.

Hirdetés

A legtöbb híresség nagyon aktív az olyan felületeken, mint a Snapchat, az Instagram, a Twitter, a Facebook Live vagy a Periscope. Matthew McConaughey ragaszkodik a YouTube-hoz, de eddig gyakorlatilag senki sem volt rá kíváncsi. 

Hirdetés

Egy reddites felhasználó végül felfedezte, hogy a hírességnek van egy hitelesített YouTube-csatornája, amelyen olyan személyes videók is helyet kaptak, amikben a rajongókat adakozásra bátorítja az otthontalan gyerekek javára. 

A feltöltött videóknak alig akadt néhány megtekintése, volt, ami 8 hónap alatt hitelesített profillal is csak 532 megtekintést gyűjtött, és még le is szavazták. 

Nemrég a csatorna csak 240 feliratkozóval rendelkezett, ami jól jelzi, hogy az élet nem könnyű az interneten, főleg, ha valaki híres akar lenni - pedig a Twitteren 2,18 millió követője van. Nem szabad kétségbe esnie senkinek, ha a YouTube-pályafutásából nem lesz milliomos. 

Persze Matthew McConaughey csatornáját felkapták a médiában, ennek köszönhetően pedig rohamtempóban kezdett el emelkedni a videók nézettsége és a feliratkozók száma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.