Hirdetés

Nem lesz pornós Instagram



|

Nem készül a felnőtteknek szóló Instagram.

Hirdetés

Nemrég az Instagram botrányba keveredett, amiért nem támogatott egy nagy kampányt, ami a női mellek cenzúrázása ellen szólt. Pedig a szolgáltatás a szabad művészi kifejezés mellett áll. 

Hirdetés

Az esettől függetlenül rendre problémája van a felhasználóknak azzal, hogy az Instagram nem tűri a pucérkodást. A meztelenséget egyébként azért tiltják, hogy megfeleljenek az Apple előírásainak, és szélesebb közönséghez jussanak el a korhatár miatti besorolással. 

Többször felvetődött mostanában egy felnőtteknek szóló Instagram ötlete, ezt maga Kevin Systrom ügyvezető is megerősítette, sokak legnagyobb meglepődésére. 

Az Instagram azonban közölte, hogy továbbra sem lesz pucérkodás a platformon, sem mellek, sem semmi hasonló. 

Miközben Systrom szerint a kérdés az, hogy vajon ki dönti el, mi a felnőtt tartalom; addig az Instagram szóvivője azt mondta, hogy soha nem volt tervben egy eltérő verzió, és még csak nem is fontolgatnak ilyesmit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.