Hirdetés

Nem őrültél meg, tényleg megújult a YouTube



|

Itt a YouTube új, HTML5-ös asztali lejátszója.

Hirdetés

A figyelmesebbek a tegnapi napon már észrevehették, hogy valami nem stimmel a YouTube-bal, illetve a beágyazott videókkal sem. Aggodalomra semmi ok. 

Hirdetés

A hiba nem a felhasználók gépében van - a Google elérhetővé tette mindenki számára az új HTML5-ös asztali lejátszóját, amelyet az elmúlt hónapokban tesztelt. 

Ezentúl ha valaki lejátszik a gépén egy YouTube-videót, akkor a vezérlősávot egy átlátszó változat helyettesíti majd, ami az egérkurzor mozgásának leállása után néhány másodperccel eltűnik. 

 

 

Az ikonok nagyobbak és vastagabbak, a betöltési sáv keskenyebb, az átvezető animáció a minőséghez és a felirathoz pedig sokkal simább lett. A lejátszó összességében jobban néz ki, mint eddig, de erről mindenki meggyőződhet maga is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.