Hirdetés

Nem véd meg többé a közösségi finanszírozástól a PayPal



|

A bizonytalanságok miatt június 25-től változnak a feltételek.

Hirdetés

A jövőben nem lesz a közösségi finanszírozás barátja a PayPal: az óriás többé nem nyújt védelmet a közösségi finanszírozási projektek kapcsán. 

Hirdetés

Az új, módosított felhasználói feltételek június 25-én lépnek életbe. Onnantól kezdve mindenki a saját felelősségére támogathat egy-egy kampányt. 

Ha a közösségi finanszírozás keretében támogatott projekt bedől vagy csődbe megy, nem kézbesít vagy teljesít, akkor a PayPalen keresztül többé nem lehet visszakérni a pénzünket. 

Mindezek miatt sokan nem biztos, hogy hajlandóak lesznek kockáztatni az olyan eszközökért, amelyeknek a létezése is mesésnek tűnik. 

Az utóbbi idők botránysorozatai miatt a lépés nem túl meglepő. A Kickstarter szerint egyébként a projektek 9 százaléka nem szokott semmit teljesíteni az ígéretekből. 

A PayPal döntésének a hátterében hivatalosan a közösségi finanszírozás veszélyei és bizonytalanságai állnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.