Hirdetés

Nyurga Troll ismer



|

Közösségi oldal indul online játékosok részére.

Hirdetés

A Koinup nevű új közösségi oldal pedig pont ezt a piaci rést célozza. Az alapítók célja, hogy összehozza a World of Warcraft, az IVMU, a Second Life, vagy bármely más virtuális játékvilág játékosait.

 

Az oldal funkciói logikusan az online világ köré csoportosulnak: avatarunk képét, tulajdonságait tehetjük közzé, videókat tölthetünk fel - és természetesen megkereshetjük azokat a játékosokat, akikkel együtt mozgunk egyik-másik online világban.

 

 

mmo2_1.jpg
Sokan büszkélkednek avatarjukkal

 

Az oldal látványos, fiatalos designt kapott, a beszámolók szerint a szerver is megbízható, de sokan panaszkodnak a kényelmetlen kezelésre, illetve a megfelelő ismertetők, kezelési útmutatók hiányára.

 

A Koinup használata ingyenes, tehát kérdés, hogy a hirdetésekből meg tud-e majd élni az oldal - vajon van-e elég keményvonalas MMO-játékos, aki regisztrál, és aktív tag is marad. Előny, de hátrány is lehet, hogy az alapítók megpróbálják minden létező online játék felhasználóit elcsábítani. A célcsoport így természetesen nagy, de nem lehet tudni, hogy a játékosok nem maradnak-e inkább egy olyan oldal használatánál, mely specifikusan az általuk lakott virtuális világgal foglalkozik. Erre példa a máris igen népszerű Rupture, mely kizárólag World of Warcraft játékosokat tömörít.

 

Az idő majd eldönti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.