Hirdetés

Online kívánságlistákkal újítottak a gyerekek



|

A 12 - 17 évesek közül egyre többen írják ki a Facebookra, mit szeretnének karácsonyra.

Hirdetés

Az Ebates legújabb kutatása szerint a 12 - 17 évesek közül egyre többen írják ki (a számításaik szerint a korosztály 26 százaléka) online, hogy mit szeretnének a karácsonyfa alá. 10 százalék azt is bevallotta a megkérdezettek közül, hogy azért teszik fel a kívánságlistájukat a Facebookra, mert tudják, hogy a szüleik utánuk kémkednek, nehogy olyan valakivel barátkozzanak a közösségi oldalon, akivel nem kellene. 

Hirdetés

Persze a szülők így igen kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, ugyanis a gyerekeik az ismerőseik ismerőseivel is átbeszélik, hogy ki mit szeretne vagy követel otthon. Sokan eleve arra számítanak, hogy a szüleiknek szégyenérzete lenne, ha mindenki azt látná, nem vették meg neki a kiszemelt ajándékokat. 

Az Ebates felmérése kimutatta, hogy a tinik 38 százaléka nézegeti a celebek fotóit, mielőtt összeállítaná a kívánságlistáját. A kedvenc hírességük idén Taylor Swift lett, Justin Bieber és Jennifer Lawrence pedig holtversenyben csak a hatodik helyre futottak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.