Hirdetés

Paper: bemutatták a Facebook hírolvasóját



|

Elsőként Apple iOS-re fog elérhetővé válni a magazinszerű alkalmazás.

Hirdetés

Körülbelül két héttel ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint a Facebook akár még januárban leleplezheti a Paper névre hallgató alkalmazását, amelyet a közösségi portálhoz kötődő hírolvasó programként jellemzett a forrás. Tegnap a vállalat pénzügyi eredményeinek ismertetése után megtörtént a szoftver leleplezése, a Paper február 3-tól elsőként az egyesült államokbeli Apple iPhone felhasználók számára lesz elérhető.

Hirdetés


Az alkalmazás a Facebook ismerősök és külső hírforrások anyagait fogja magazinszerű módon megjeleníteni a felhasználók számára. A kezdőlapján a közösségi hálós ismerősök érdekesnek titulált frissítései kapnak majd helyet, ezen felül pedig tematikus gyűjtések megjelenítését lehet majd aktiválni. Az elérhető kategóriák közt a fotózás, tudomány és sport is megtalálható.


Egyelőre nem tudni, hogy az iOS-es alkalmazás használható lesz-e iPaden (a jelek szerint optimizálva nincs a táblagépre), továbbá mikor lehet számítani az androidos verziójának megjelenésére. Szintén remek kérdés, hogy a Paper vajon mikor válhat elérhetővé az Egyesült Államokon kívül.


(Forrás: Facebook, 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.