Hirdetés

Pénzért kiemelhető állapotfrissítések a Facebookon?



|

Bárki rendelkezésére állhat majd a 2 dolláros funkció.

Hirdetés

Egy új-zélandi portál információi szerint Mark Zuckerberg immáron nem csak reklámokkal és fél-ingyenes játékokkal kívánná pénzzé konvertálni a Facebook felhasználói bázisát, hanem bármely feltűnési viszketegségben szenvedő számára lehetőséget teremtene némi extra pénzköltésre.


A jelenleg tesztelés alatt álló „Highlight” funkció lényege az lenne, hogy egy meghatározott összegért cserébe bárki feltornászhatná a rendkívül érdekesnek vélt állapotfrissítését az ismerősei üzenőfalának tetejére, ezzel megbontva a jelenleg népszerűség (kedvelések és hozzászólások száma) alapján működő osztályozási rendszert.


A funkció széles körben való bevezetése szerencsére kérdésesnek tűnik, hiszen ezzel nem csak figyelemhiányban szenvedő ismerősök, hanem „lájkolt” vállalatok is visszaélhetnének, a reklámokon esetlegesen kiakadó felhasználóknak pedig lenne hová áthelyezniük a közösségi székhelyüket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.