Hirdetés

Pinterest: 100 millió



|

Havi szinten elérte a 100 millió aktív felhasználót a Pinterest.

Hirdetés

A jelek szerint valóban sok a Pinterest-függő. A szolgáltatás immáron havi 100 millió aktív felhasználóval büszkélkedhet, erre egy blogposztban derült fény.

Hirdetés

Nagy mérföldkő ez a vállalatnak, amelyet márciusban már 11 milliárd dollárra értékeltek. Akkor ez ugyan kevesebb volt, mint amennyit a Snapchatre becsültek, de több, mint a Dropbox és az Airbnb tippelt értéke.

Az adatok szerint a felhasználók 70 százaléka linkeket is ment, és sokat kattintgat az új tartalmakért.

A keresések száma egy év alatt 81 százalékkal nőtt az oldalon belül. Az emberek napi 24 millió olyan pint vesznek fel, ami a divathoz kapcsolódik.

A Pinterest nagyon népszerű hely azoknak, akik ötletekkel akarják megtölteni a netet arról, hogy mit akarnak legközelebb megvenni vagy megépíteni. Január óta ezt a hirdetők is megtehetik, júniustól pedig vásárolni is lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.