Hirdetés

Rejtélyes fejlesztéssel csigáz a Facebook



|

A jövő héten bemutatkozó újdonság akár RSS-olvasó is lehet.

Hirdetés

A Twitteren megszokott címkéket éppen bevezető Facebook tegnap számos egyesült államokbeli sajtóorgánumot megkeresett egy június 20-án megrendezésre kerülő sajtóesemény kapcsán. Egyelőre nem tudni, hogy Mark Zuckerberg a vállalatának főhadiszállásán miért kívánja a kérdéses napon összecsődíteni az újságírókat, csupán annyit árultak el a sajtósok, hogy az elmúlt időszakban „egy kis csapat nagy ötleten dolgozott”.


Sejtésünk szerint a leleplezendő fejlesztésnek köze lehet a nemrég bejelentett címkézéses rendszerhez, ám ezen túl valóban sűrű köd lengi körül a bejelentést. Ettől függetlenül azért megjegyeznénk, hogy egy rendkívül valószínűtlennek tűnő pletyka alapján a keresőcég akár RSS-olvasón is dolgozhat, noha az erre utaló jelekként értelmezett API–változások enyhén szólva sem konkluzívak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.