Hirdetés

Rosszul fogadjuk az új YouTube-ot



|

A átláthatóbb és egyszerűbb felhasználói felület a többségnek nem nyerte el a tetszését.

Hirdetés

A YouTube elindította az új felhasználói felületét, amely röviden összefoglalva "átláthatóbb" és "egyszerűbb" lett. A cél az volt, hogy mindenki könnyebben tudjon feliratkozni azokra a csatornákra, amelyeket szeret. Az új felület merőben eltér az eddigiektől, és több pontban is a Google+-ból kölcsönöz elemeket; illetve minimalista stílus mellett több fehéret és üres teret használ.

A felhasználók ritkán fogadják jól a nagyszabású dizájnváltásokat, azonban ez a frissítés sokakat késztetett arra, hogy a videók hozzászólásaiban jelezzék a meglehetősen negatív észrevételeiket és véleményüket; illetve, hogy milyen műveletek váltak nehezebbé. 

A legfőbb panaszok közé tartozik többek között, hogy az új oldalon nehezebb a feliratkozott listák új videóihoz hozzáférni, ehhez ugyanis külön menüpontra kell kattintani. A másik probléma, hogy minden elemet balra igazítottak, ami nagyobb felbontású kijelzőkön meglehetősen kellemetlen élményt okozhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.