Hirdetés

Saját videóajánló műsort indított a YouTube



|

A napi rendszerességgel jelentkező YouTube Nation-ben a legizgalmasabb új videókra hívják fel a felhasználók figyelmét.

Hirdetés

YouTube Nation címmel saját videóajánlót indított a YouTube. A Huffpost Live-tól átigazolt Jacob Soboroff vezette műsort a DreamWorks Animation producereinek közreműködésével készítik: célja, hogy segítséget nyújtson a megosztóra feltöltött tartalmak közötti eligazodásban.

„Az emberek annyi elképesztő videót készítenek és osztanak meg nap, mint nap, hogy az egész egyszerűen elképesztő – mondta Kevin Alloca a YouTube-tól. – A YouTube Nation célja, hogy ezt az érzést veletek is megoszthassuk.”

Hirdetés

Az ötperces YouTube Nationt minden nap keleti-parti idő szerint reggel kilenc (magyar idő szerint délután három) órától nézhetik meg a felhasználók. Ez a videómegosztó első sajátmárkás napi showja; a bemutatkozó epizódot – amelyben az amerikai focitól egy ejtőernyős világrekord-kísérletig számtalan témáról szó esik, itt nézhetitek meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.