Hirdetés

Szó szerint minden szemetünk felkerül a Facebookra



|

A Facebook eddig is bővelkedett megkérdőjelezhető hasznosságú alkalmazásokkal, de most már a szemetünkben is turkál, ha úgy akarjuk.

Hirdetés

Azon már senki nem lepődik meg, hogy a hétköznapokhoz hozzátartozik az állandó "onlájnitás", mely sokaknak a folyamatos Facebook jelentétben testesül meg, ahol ezer és egy, haszontalan alkalmazást használhatunk, de a szemetesfotózás minden eddigit felül(alul)múl. A BinCam nevű projekt a Newcastlei Egyetem bábáskodásával folyamatosan fényképeket küld a kukánk tartalmáról, mégpedig úgy, hogy a fedélre egy Xperia X10 Mini van szerelve mely minden egyes nyitás-csukás alkalmával egy fotót készít a tartalomról majd feltölti a Facebook BinCam alkalmazására, ahol ismerőseink is megcsodálhatják, hogy mennyire szégyenletes módon nem választjuk külön az újrahasznosítható hulladékokat. Ugyanakkor ha barátaink a fényképeken összenyomorgatott sörös dobozok tömkelegét látják, sejthetik, hogy felesleges lenne reggel nyolckor telefonnal zavarniuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.