Hirdetés

Teljes üzemre vált a Facebook Alkalmazásközpontja



|

Immár minden felhasználónál elérhetővé vált az App Center.

Hirdetés

A tegnapi napon a Facebook PR szakembere a Twitteren bejelentette, hogy immár mindenki számára elérhető a közösségi központ alkalmazásközpontja, amely nevéhez híven a facebookos appoknak kíván a gyűjtőhelye lenni. "Az App Center immár a globális felhasználóink 100 százalékánál elérhető. Így te is megtalálhatod a személyre szabott és lokalizált alkalmazásközpontodat a facebook.com/appcenter címen" - írja rövid tweetjében.

Ennek megfelelően immár a hazai felhasználók közül mindenki bekukkanthat a szoftverboltba, amelynek a globális kiterjesztését még júniusban kezdték meg az oldalnál. Egy ideig a mobil szekció csak fél gázzal üzemelt, ám immár a Facebookkal együttműködő iOS és Android appok között is szabadon böngészhetünk. Annyi megkötés azonban van, hogy utóbbiaknál a közösségi oldal nem tudja lekezelni a teljes telepítési procedúrát, azaz a tényleges műveletet ezen esetekben az iTunes és a Google Play kezeli.

 



Habár sokan úgy hitték, hogy az alkalmazásbolt egy lehetséges Facebook Phone előszele lehet, Mark Zuckerberg, a szolgáltatás alapítója és vezérigazgatója múlt héten cáfolta ezeket a pletykákat. "Nagyon sok mindent felépíthetünk egy másik operációs rendszeren, így nem kell plusz időt szentelnünk egy olyan új platform felépítésének, amely egyébként nem kínál számunkra mérhető előnyt" - mondta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.