Hirdetés

Tiszteli a holtak választását a Facebook



|

Már nem módosítja az elhunytak profiljának láthatóságát a portál.

Hirdetés

A Facebook pénteki bejelentése alapján a közösségi szolgáltatás vezetése módosításokat eszközölt az elhunyt emberek regisztrációi kapcsán, ugyanis az eddigi gyakorlattól eltérően mostantól nem módosítják automatikusan csak a családtagok és ismerősük által láthatóra a profiljaikat, hanem meghagyják az eredeti privát szférát érintő beállításokat.
 

Hirdetés


A WhatsAppot nemrég brutális összegért felvásárolt Facebook állítása szerint ennek oka az elhunytak választásának tiszteletben tartása. Ezen felül a közösségi portál mostantól lehetőséget ad majd az eltávozott családtagjai számára a „look back” videók elkészítésének kérésére.


(Forrás: The Verge | Fotó: Robert Scoble)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.