Hirdetés

Több fiókból is használható lesz az Instagram Androidon



|

Könnyen és gyorsan lehet majd fiókot váltani a képek megosztása előtt.

Hirdetés

A hírek szerint az Instagram egy olyan frissítésen dolgozik az androidos appja számára, amely lehetővé teszi, hogy egy eszközhöz több fiókot is társítsunk a jövőben. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően könnyű lesz a személyes és az üzleti felhasználónevet egyszerre használni ugyanazon az eszközön. 

Elsőként a 7.12.0 verzió hozza majd el az új lehetőséget. Amíg ez nyilvánosan is elérhető lesz, addig a Play Áruház Béta tesztelői programján keresztül lehet egy próbát tenni a friss APK-val. 

A funkció használatához a beállításokban kell legörgetni, majd hozzáadni az újabb fiókot a szolgáltatáshoz, rögtön az előzmények törlése alatti gombbal. 

Ezután rögtön a profiloldalról lehet majd fiókot cserélni. Kijelentkezéskor ugyancsak lehet dönteni, hogy csak egyet vagy az összes fiókot ki akarjuk léptetni. 

Azt nem tudni, hogy mikor kapják meg a felhasználók a béta mellett a normál appban is a funkciót, de az biztos, hogy egyelőre csak Androidon van ilyen lehetőség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.