Hirdetés

Tovább esik a Facebook-részvények árfolyama



|

Azok a spekulánsok, akik a Facebook részvényein akartak meggazdagodni, egyelőre nem lehetnek túl nyugodtak.

Hirdetés

A Facebook részvényeinek tőzsdére bocsátását nagyon várta a piac. Olyan előrejelzések is napvilágot láttak, melyek szerint egy új "dotcom" lufit is fújhat a dolog. Hát ha így van, egyelőre a nagy levegővételnél tartunk, mert a részvények a kibocsátás óta masszív értékvesztésbe kezdtek, és az induló 38 dolláros áruknak jelenleg alig háromnegyedét érik (ebben az órában pár centtel 28 dollár felett jegyzik őket).

Bizony ez a szerdai mélypont már megdőlt azóta.

Erről a kellemetlen tényről, és ennek lehetséges okairól olvashattok egy írást a Computerworld oldalán, valamint egy-két tippet is kaphattok olyan informatikai cégekről, melyek részvényei a Facebook csomagnál jobb vételek lehetnek. Bár ez a jelen állás szerint nem túl nehéz teljesítmény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.