Hirdetés

Trendin villog a Microsoft



|

Egy új weblapon statisztikákat lehet kapni a cégről és termékeiről.

Hirdetés

A redmondi vállalat sajtósai tegnap elindították a Microsoft by the Numbers névre keresztelt weblapjukat, amelyen a Windows 8.x Start képernyőjéhez hasonló felületen közérdeklődésre számot tartó adatokat lehet kapni a céggel és termékeivel kapcsolatban.

Hirdetés


Az információk egy része kissé elavultnak tűnik (például a 100 millió Windows 8 licenc eladását még május elején jelentette be a vállalat), ráadásul a felületre nyilvánvalóan csak olyan adatok szelektálódnak ki, amelyekkel szívesen villog a Microsoft.


Néhány érdekes információi: az USA keresőpiacán a Bing 17,86 százalékos részesedéssel rendelkezik (a globális része a StatCounter szerint júliusban 3,86, míg a NetMarketSare mérései alapján 3,3 százalék volt), a Windows Áruházból a felhasználók már 250 milliószor töltöttek le alkalmazást, az Outlook 400 millió aktív felhasználóval rendelkezik, a SkyDrive-ot 250 millióan használják, továbbá a vállalat alkalmazottai évente 9,84 millió liter ingyen üdítőt fogyasztanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.