Hirdetés

Új külsővel kísérletezik a YouTube



|

A Cosmic Panda névre hallgató kísérleti felhasználói felületet bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

Megújult külsővel jelentkezik a YouTube, amely egyelőre kísérleti jellegű, használata pedig önkéntes. Az új felhasználói felület Cosmic Panda névre hallgat, és már az oldal tetején is újításokat tartogat. Kisebb lett a YouTube-logó, a Tube felirat pedig sötétebb piros színt kapott. A keresősáv is kisebb lett.

 

A videók aloldala is módosult: a videolejátszó középre került, egy szürke zónába, amely tartalmazza még a videó és a feltöltő nevét, illetve a videó méretét átállítani képes gombsávot. A szürke sáv alatt található meg a Tetszik gomb, a Hozzáadás és a Megosztás opciók, illetve a megtekintések száma. Ezek alatt a kommentek és a kapcsolódó videók tekinthetőek meg.

 

A Cosmic Panda a Chrome böngésző felhasználóinak azt is lehetővé teszi, hogy egy videó megtekintése közben mozogjanak a klipek, lejátszási listák és csatornák között. A Cosmic Panda felület erre a linkre kattintva próbálható ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.