Hirdetés

Új magasságban a netes macskakultusz



|

Már Lolcat nyelven is használható a Twitter.

Hirdetés

Az interneten böngészve lényegében elkerülhetetlen a döbbenetes méreteket öltött macskakultusszal való napi szembesülés, a közösségi hálózatoktól a videomegosztókig naponta valószínűleg több ezerrel gyarapszik a különféle cicás tartalmak száma - még az ókori egyiptomiak sem imádták az átlagos netezőkhöz fogható mértékben ezen állatokat.


A modern vallás nemrégiben új magasságba emelkedett, hiszen a komolyabb portálok közül elsőként a Twitter béta formában elérhetővé tette a Lolcat lokalizációját, amely lényegében az angol „elmacskásított” verziója. A szövegeket átnézve van még min csiszolniuk a macskaimádóknak, hiszen néhánytól eltekintve (például a „More”-ból „MOAR” lett) talán nem annyira humorosak és időtállóak a ferdítések.


A nyelvet kipróbálni vágyók a Twitterbe való bejelentkezés után elsőként kattintsanak a keresőmező melletti fogaskerékre, a menüben válasszák ki a Beállítások lehetőséget, a megjelenő lapon állítások át a lokalizációt „Lolcat”-re, majd a lap alján klikkeljenek a mentés gombra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.