Hirdetés

Újra vár a HelloWorld tábor!



|

Ismét remek programokkal készülünk október 26-29. között.

Hirdetés

Jó hírrel szolgálhatunk, az őszi szünetben ugyanis ismét lesz HelloWorld tábor. A helyszínt ezúttal az újpesti Babits Mihály Gimnázium adja (1047 Budapest, Tóth Aladár u. 16-18.).

Hirdetés

Az október 26-29. között zajló HelloWorld alkalmából ismét remek programokkal készülünk, és elhozzuk a fővárosba azt az oktatási módszertant, ami már sikeresen debütált a Velencei-tó mellett nyáron.

Ha téged is érdekel a programozás, a robotika, a legújabb technológiák, és szeretnéd elkészíteni az első számítógépes játékodat, akkor nem kétség, hogy ott a helyed!

A négy napos napközis tábor díja 19 990 forint, amely tartalmazza a napi egyszeri meleg étkezés, az eszközök és a felhasznált anyagok használati díját.


Jelentkezés és további információ: http://hello.pcworld.hu/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.