Hirdetés

Utáljuk a YouTube új kommentrészlegét



|

Senki nem szereti, hogy a Google+ profiljával kell hozzászóljon a videókhoz.

Hirdetés

Egy ideje a YouTube arra kényszeríti a felhasználóit, hogy a Google egységesítési hadjáratának keretében a Google+-os profiljukat használják, ha hozzá akarnak szólni valamihez. A döntés hátterében persze az is ott van, hogy szeretnék megállítani a névtelen trollokat, akik ellepték a videomegosztó portált. Ez ugyanakkor duplán hasznos, elvégre a közösségi oldalukat is biztos, hogy többen használják majd ennek eredményeként. 

Hirdetés

A Google elképzelése viszont olyannyira nem aratott nagy sikert a gyakorlatban, hogy már petíció is indult a régi kommentrészleg visszaállítása érdekében. A jóval több mint 100 000 aláírással rendelkező petíció szövege szerint a Google megszállja a közösségi életünket és el akarja venni az anonimitás lehetőségét. 

Persze nem csak petíciók formájában kritizálják a Google-t, a fórumok mellett a YouTube blogja is hemzseg az elégedetlenkedőkkel. Közéjük tartozik egyébként a YouTube társalapítója, Jawed Karim is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.