Hirdetés

Üzenet Zuckerbergnek: nem kell a diszlájkod



|

Sokak szerint negatív pokollá tenné a Facebookot az új gomb.

Hirdetés

A Facebook kissé meglepte az online világot, amikor Mark Zuckerberg megemlítette, hogy hosszú idő után most mégis akarnak valamilyen formában egy dislike gombot.

Hirdetés

A felhasználók ezután megrohamozták Zuckerberg oldalát, és sokan azt mondják, hogy nem érdekli őket a nem tetszik gomb.

Sokan azért aggódnak, hogy a dislike gomb komoly piszkálásokhoz és megalázásokhoz vezethet, és a Facebookot negatív hellyé változtathatja. Mások azzal érveltek, hogy a YouTube-on is le lehet szavazni a tartalmakat, és mégis népszerű és használható a szolgáltatás.

Nagyon nem kell persze aggódni, ugyanis valószínűleg nem lesz egymás mellett a like és a dislike gomb. A közösségi oldal nem a negativitást akarja fokozni, inkább azt akarja elérni, hogy bárki kifejezhesse az együttérzését a szomorú vagy érzelmes témákban.

Egyes ötletek szerint a dislike helyett akár sorry vagy együttérzés gombok is megjelenhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.