Hirdetés

Vakondok 2 - kimaradt jelenetek (videó)



|

Jelenetek, amelyek eddig máshol nem voltak láthatóak!

Hirdetés

Az IT egyik underground irányzatát, a demoscene közösséget mutatja be a Vakondok második része. A kimaradt jelenetekből megtudhatjuk, hogy a komoly alkotói munka mellett a pezsgő közösségi élet is jellemzője e kis csoportnak.

 

 

A februári PC World lemezmellékletén és a Vakondok oldalán ráadásul a teljes dokumentumfilm megtalálható, amelyből olvasóink megismerhetik azon csapatot, amely a mai napig 4, illetve 64 kilobájtban űzi az algoritmus művészetet. Illetve az is kiderül, hogy bizony e téren is komoly eredményeket értek már el a magyarok. Magazinunkban ezen túl egy interjú is olvasható Matusik Szilárddal, a film rendezőjével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.